Alvorlig moro!

ma,death_trip,kampanje,mksørumsand
Amanda strever med å holde balansen

Hva driver egentlig  MKSørumsand med for tiden? Vg2-elevene ble observert utenfor auditoriet balanserende på en strek. De var utstyrt med snodige briller, og strevde fælt med å holde balansen.

Torsdag 2. mars var det kickoff for DeathTrip som elevene på MK skal delta i. DeathTrip er en konkurranse som MA-ungdom arrangerer, og en av deres viktigste prosjekter i arbeidet med å redusere tallet på ungdom som blir drept eller skader seg i trafikken. Dette er en årlig konkurranse, der ungdom lager holdningskampanje for ungdom.

Over 30 skoler deltar i konkurransen, og det er høye pengepremier for de tre beste bidragene. MKSørumsand har deltatt og kommet til finalen flere ganger, og i 2012 så var det en gruppe fra Sørumsand vgs som fikk førsteplassen.  Se vinnerbidraget her

Line Langaas fra MA-Ungdom holdt kickoff og elevene fikk mye inspirasjon til jobben som ligger foran dem. De fikk også prøve «promillebriller» for å få en opplevelse av hvor mye sansene blir påvirket av alkohol. Til og med så lite som 0,5%.

Når det er så vanskelig å gå langs en strek med promille, hvor dårlig sjåfør blir man ikke da?

Foto: Thor-Ole Sanne