Glitrende Gullspirer

mksørumsand,gullspiren,medier_og_kommunikasjon,kampanje,reklame
Teknisk ansvarlig, David Einan og konferansierene Tobias Bjerknes og Martine Kristiansen gjorde en fantastisk jobb med Gullspiren 2017

Hvor mange Mk-elever trengs for å bytte lyspære? Med dette dypsindige spørsmålet innledet Tobias Bjerknes MK-feiringen. Tobias Bjerknes, Martine Kristiansen og David Einan sørget for at årets Gullspire ble et  forrykende show.

Juryen  hadde på forhånd hatt en tøff jobb med å plukke ut de beste av de beste medieprodukter. Det var mange  flere som gjerne skulle ha blitt gjort stas på, og mange flere medieprodukter som hadde fortjent å bli vist.
Kategoriene i år var Journalistikk, Kampanje, Fiksjon, Beste grafisk, beste foto, beste video. Det ble også delt ut en ærespris til årets mediegrafiker.  Alle vinnerne fikk pokaler.
Som siste oppgave dette året hadde MK-klassene laget morsomme underholdings-filmer. Her ble det vist både lærer-parodier, absurde episoder fra skolehverdagen og musikkvideo.

Værgudene spilte også på lag denne dagen, og slo til med strålende vær, noe som passet godt da det var grilling i parken etter prisutdelingen.

Stor takk til David, Martine og Tobias, som strålte om kapp med pokalene, og gjorde en aldeles fantastisk jobb. Tobias og Martine var konferansierer, og David Einan hadde det tekniske ansvaret.
En ekstra takk til MK-lærer Thor-Ole Sanne som har hatt ansvar for alt det grafiske til arrangementet, tatt de fleste av bildene, og vært grillmester i parken etter Gullspire-arrangementet.

Og svaret på lyspæregåta?
To MK-elever må til for å skifte lyspære, en til å skifte pæra og en til å skrive refleksjonsnotat.