Inn i fremtiden på Sørumsand videregående skole

medier og kommunikasjon, studiespesialiserende
Mediefag

 

På Sørumsand videregående skole planlegger vi for fremtiden. Vi skal møte fremtidens kompetansekrav og vi skal sikre at den enkelte elev får utnyttet og utviklet sine ferdigheter. Vi vet at for å få mest ut av skolen, så trenger vi å utvikle vår evne til å lære å lære, utforske, skape, samhandle og delta.

Digital kompetanse og evne til å formidle et budskap til målgrupper er også sentralt når vi nå planlegger et nytt utdanningsløp. Som elev ved medier og kommunikasjon ved Sørumsand vgs, vil du som elev merke dette i både i fellesfag, felles programfag og valgfritt programfag.

 

Vi mener det er viktig at elever får nær kontakt med arbeidslivet så tidlig som mulig. Gjennom praktiske eksterne oppdrag fra næringsliv skal elevene oppleve relevans til arbeidslivet gjennom sitt skolearbeid.

Fra høsten 2016 har Sørumsand videregående skole stor glede av å kunne tilby 60 elevplasser på den nye og spennende linjen «Studieforberedende utdanningsprogram med medier og kommunikasjon». Den nye linjen henter det beste fra ordinær studiespesialisering og den gamle yrkesforberedende linjen Medier og kommunikasjon.

 

De helt nye læreplanene er på vei, og vil være klare i løpet av våren.

Kort presentasjon av mediefagene ligger her https://svgsmedia.no/medier_kommunikasjon/

 

Udir har lagt ut informasjon om nye MK på linken her: http://www.vilbli.no/?Kurs=V.MEMOK1—-&Program=V.ME&Side=1.0

 

 

Onsdag 20.11, vil skolen presentere det nye studietilbudet for 10.klassinger og deres foresatte fra kl 19-20 i skolens auditorium. Alle er hjertelig velkommen.