Innovasjonscamp på MK

innovasjonscamp mk sørumsand vgs
Vinnerne av innovasjonscampen

Medier og kommunikasjon på Sørumsand vgs avholdt innovsjonscamp på selveste skuddårsdagen.
Petter Skotland, Sanne Skjørtland og Malin Øyseth fra Ungt entrepenørskap, Akeshus http://www.ue.no/Akershus ledet innovasjonscampen sammen med MK-lærer Åse Nåvik.

Sørumsand Handels- og næringsforening var oppdragsgiver denne dagen. De ville ha hjelp av MK-elevene til å fornye Sørumsanddagene til et større og mer tidsriktig arrangement. Sørumsanddagene er et arrangement som har vært på Sørumsand siden 1970-årene, men nå må noe gjøres.
Oppdraget gikk ut på å  foreslå aktiviteter som kan være interessante for de forskjellige målgruppene, og markedsføring av arrangementet.

Sørumsand Handels- og næringsforening var representert ved Ellen Lundberg ogFredrik Dahl.

Innovasjonscampen startet med foredrag av Peter Skottland om Ungt entrepenørskap og innovasjon. Han snakket om hvor viktig det er å være modig, og tenke utenfor boksen. Det var kreativitetsøvelser for å løsne på snippen før oppdraget ble presentert, og elevene ble delt i grupper.
Alle gruppene hadde 10 min veiledning, ellers jobbet de selvstendig med oppdraget, for så å presentere foran en jury.
Seks finalister ble kåret. Disse presenterte løsningene sine i auditoriet, og to av gruppene ble kåret til vinner. Det vanket ære og heder i tillegg til premier til vinnergruppene fra Sørumsand Handels- og næringsforening.