Lyst på et glass Snas, Friscus eller Sunric?

utstilling, medier_og_kommunikasjon, emballasje
Mye fint å se på utstillingen

Hvordan designe emballasje til en fruktdrikk slik at valgt målgruppe får lyst til å kjøpe og drikke den? Denne problemstillingen har vg1-elevene ved MK-Sørumsand  jobbet med våren 2016. Prosjektet er utstilt i andre etasje på Sørumsand videregående skole.

Det har vært en arbeidskrevende periode. Arbeidet begynte med research og ideutvikling. Det skulle arbeides fram to kartonger til to smaksvarianter. Kartongene skulle ha et slektskap. Frukt i store mengder ble kjøpt inn, og elevene fotograferte i studio.
Kartongene er laget i illustrator, printet, skåret ut og montert sammen til mock up.

Del 2 av oppgaven var å fotografere selve kartongene og lage en reklameplakat for fruktdrikken. Plakaten skulle ha med bilde av kartongene, slagord og avsenderlogo.  Tine var valgt som avsender. Plakatene er så manipulert inn i et miljø ved hjelp av photoshop. Lærere på prosjektet var Thor-Ole Sanne og Torbjørg E. Moen.

 

Bilder fra fruktdrikk-utstillingen

Se elevarbeidene her:

grafisk_design, juice, kartong, mk-sørumsand

Fruktdrikk

Reklameplakater for fruktdrikkene, med bilde av kartonger, slagord og avsenderlogo. Vi har tillatt oss å bruke Tines logo i dette skoleprosjektet. Det eri vg1MK våren […]

Miljøbilder

Gå ut og fotografer et miljø, og bruk photoshop til å manipulere plakaten din inn. Dette var det siste oppdraget vg1MK fikk  i det store […]